top of page

Activiteiten 

Op de boerderij zijn er altijd wel dingen te beleven. Van een onverwachte geboorte tot gezellig bezoek of een uitje met elkaar. De activiteiten die wij aanbieden zijn gevarieerd en seizoensgebonden. 

Bij de activiteiten houden wij rekening met uw interesses en wat u nog kunt en wilt doen. Wij zullen u nooit verplichten tot een activiteit maar wel stimuleren om gezellig mee te doen. 

WhatsApp Image 2023-12-21 at 17.15.41 (2).jpeg
Afbeelding van WhatsApp op 2024-04-02 om 12.42.48_3a4a8374.jpg

Een dag boerderij 

09.15 - 09.30 uur aankomst op de boerderij met elkaar. We beginnen de dag met een gezellig bakkie koffie of thee en een gezellig praatje. Na de koffie beginnen de activiteiten en worden we verdeelt in groepjes. Denk hierbij aan groente snijden voor de soep en of maaltijd. Werkzaamheden buiten zoals de dieren verzorgen, werken in de tuin en of moestuin, bakken van lekkernijen. 

11.00 is het tijd voor een bakkie koffie of thee met een heerlijke koek of gebakken lekkernij. Daarna verdelen we de groep in groepjes en gaan we sjoelen, wandelen, fietsen op de duofiets etc. 

12.15 wordt alles klaargezet voor de maaltijd en om half 1 schuiven we met elkaar aan tafel. Na de maaltijd word er afgewassen, afgedroogd, rusten in de relaxstoel of in de slaapkamer. De cliënten die niet rusten gaan een activiteit doen zoals werken in de moestuin, wandelen, genieten op het terras, spelletje etc. 

14.45 doen we met elkaar gezellig een bakkie koffie of thee met een heerlijk chocolaatje of koekje en vanaf 15.15 komen de taxi`s weer en wordt iedereen weer thuis gebracht. 

De dagindeling is per cliënt verschillend en word aangepast aan de behoefte en wensen van de cliënt.

 

Alle cliënten ontvangen een heen en weer schriftje zodat er thuis ingelezen kan worden welke activiteiten de client aan deelgenomen heeft.  

WhatsApp Image 2023-09-26 at 12.25.39.jpeg
bottom of page